Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2006 19:48 - Симеонови глупости
Автор: geo Категория: Политика   
Прочетен: 6770 Коментари: 7 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Абсолютни абсолютни глупости четох току-що в изказване на Симеон Сакс-Кобург-Готски по случая с Виктор Емануил и неговите италиански афери. Щом мен ме хвана яд като ги четях....

"Симеон посочи, че не е изненадан от поведението на своя братовчед, а по-скоро разочарован."

Естествено че не е изненадан, бил е навътре в тях.

"За съжаление, всяко нещо може да се изопачи, да се спекулира с него и дори да се обърне на 180 градуса с дадена цел", каза Сакскобургготски."

Същото важи и за твоите постъпки господинчо! "Ще ви оправя за 800 дни" - имаше хора, които повярваха в тези думи. После ти ги обърна на 180 градуса, изопачи ги с дадена цел. Точка.

"Той обясни, че за него било любопитно защо е станало дума за имота му "Врана". Хората забравиха, че сме дарили 980 дка, напомни бившият премиер и подчерта, че 60 години се е старал да има коректно поведение."

Тук би следвало да почвам да се кръстя вече. Ми нали ако си беше показал муцуната тука през тия 60 години щяха да те пратят в Белене да си ги изработиш тези имоти. Нахал е точната дума.

"Едва ли щях да имам възможността да върша толкова работа в полза на България, ако нямах едно добро име, изтъкна Сакскобургготски. "

Добро име? Симеон и добро име? Никакво име нямаше симеончо, докато не цъфна с неговите измислени 800 дни. А след това, когато всички го видяха колко струва и какви ги върши, какво име има? Пуснете едно търсене в Google, пуснете по едно търсене в българските новинарски сайтове, пуснете по едно търсене в българските форуми и ще видите името на Кобургготски. Симеончо, отнася се и за тебе.

Ей да му се и не види. За първи път да ме ядоса някой идиот така, без да съм му виждал физиономията дори...

Цитатите са от тук .




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. draconabg - Надушвам...
27.06.2006 07:58
открита неприязън към личността на човечеца :)
ама той толкова му е акъла за 69-те му години
заслужава съжаление, а не излишни нерви :)
цитирай
2. bamby13 - pone ne byrka
28.06.2006 13:45
180° i 360° , s negovata intElegentnost nqmashe da se iznenadam, ako i tova beshe sytvoril, a otkakto "izgrq" na t.nar polti4eski nebosvod, nqma slu4ai da e dal izqvlenie, interview i t.n., v koeto dve posledovatelni izre4eniq da sa imali vryzka pomezdu si. Mislq che ne se dylzi na star4eska demenciq, a na vrodena takava
цитирай
3. viki02 - Гео, човешко е да се греши
02.07.2006 20:49
Не говоря за господина, когото упрекваш. Става дума за теб. Ако четеш между редовете...за 800 дни щяхме да имаме нови заплати, но му подложиха динена кора. Той нямаше повече как да поправи помията ни. Постоянно го атакуват, а той се справя,...чудесно. Само една грешка има. Смята , че хората ще го оценят по достоинство. Много е упорит. А направо щях да пощурея като разбрах, че има политически козове да привлече Македония, да направи сърбите за смях. Човечеца малко живот му остава, тихо и кротко прави чудеса, но ние нямаме очи за тях. УВИ!
Сещам се за нещо, опорочено у нас "Скромността краси човека!" ЗА него важи 100%. Само Г-н Сакскобуртготски се опря на Костов, не подозирах, че толкова тихичък, а с толкова сила. Софиянски и сие изпокапаха пред КОмандира като круши. ТО онова нагло като жена си! НЕма човещина , нема съвест.
Царят е човечен и не смята да те убеждава в това, но той вярва на себе си.
Бих допълнила, ако КОстов открадне, ще е за оръжие и наркотици. Ако открадне Царя, ще е за болница за деца. И все пак това е машинация срещу него и Президента , защото се завръща синята лавина!!! МНОГО ИМ ЗДРАВЕ! НЯМА ДА МЕ ИЗНЕНАДАТ! Подли номерца, удари под кръста.
Ако смяташ, че говоря празни приказки, мога да ти кажа дори какво яде Костов, къде е Славчо, Как спортува Командира, какво прави със завесите си...такива , невестникарски нещица. А обществена тайна са имотите му в Златни и Драгалевци. Да не продължавам
Просто, Гео, скоро ЕС ще даде пари за крадене, той си постила да е пръв, то не е като работата. Как да си постила като е прост, ами с удари под кръста на противниковите играчи. ЗА повече не е учил! И първите седем години му липсват основно!

Гео, при първо повикване ти нося статия, в която се оплакват кой да стопанисва имотите, това струва много пари и за занемарени от всички. Никой не дава за поддръжка. А знаеш ли колко ме интересува, че ако не ЦАря, други политици ще вилнеят в имотите му. Мен и теб това какво ни грее. Не злобей срещу човещината, виж вълка в пазвата си!
цитирай
4. geo - Абослютно не съм навътре
02.07.2006 22:08
в политическите афери, още по-малко в мафиотските. Нито знам какво яде Костов, нито знам къде е Славчо, нито как спортува Командира. Но когато видях това изказване ми се набиха на очи тези глупости и прости трябваше да ги споделя с някого. В случая имам подръка този блог...

Вероятно ми липсва вътрешен поглед върху нещата, но такова е положението. Оставил съм коментарите свободни, да ме поправяте ;-)
цитирай
5. viki02 - ...
03.07.2006 16:50
Благодаря за което.
цитирай
6. анонимен - Все още се чудя
10.07.2006 00:44
как някой хора са толкова прозорливи, че да гледат в 1 точка на властта и да вярват на "обществените тайни". Няма по лош източник на информация от тълпата...
Костов и цАра. В този поуст става дума за лидери. Искам савсем открито да попитам що за лидер беше Симеон? Какъв министър-председател беше?
Добре... стана дума за абсолютната му невежест и за имотите му. Мисля, че не станахме свидетели на нещо неочаквано. Един смачкан от деменцията и от самото си минало старец, символ на онзи магичен български спасител, който ще дойде да ни "оправи".
Коментарите на поуста ме плашат още повече от самите коментирани събития. Все още има хора от тълпата, които се влиаят обществените предрасъдаци и клюки. Царя дойде на власт благодарение на хорската глупост и в тази посока на мисли искам просто да кажа, че хората сами си заслужиха недоволството.
Ако Костов има имоти на златни пясъци... негови са. Пишещите в този блог ще ахкат с недоумение и ще им се иска просто да имат някой скътан лев, пък току-виж и те са се сдобили с някой друг имот, е дори и в покрайнините на някой български град.
Та така... дойде цАра взе си неговото и си замина. Сега го и съдят, а българите пак остават с пръст отзад, защото дори не могат да се намесят.
Пиша това за да ви накарам да се замислите... лидерите и структурата на една политическа формация. Къде отива откраднатото... Имотите изложени на показ или онези безбожно големи суми, които са толкова имагинерни за простолюдието, че те остават скрити под повърхността на обществената медия, била тя вербална или пък мултимедийна.
Ще си посволя и да очертая кунтурите на някой политически събития от хрониките за да имат почва разсъжденията ви.
97 - лидер Жан Виденов - златен резерв ; пенсионен фонд ; инфлация
98 - лидер Иван Костов - валутен борд ; стабилизиране на инфлацията ; приватизация ; преговори с ЕС
05 - Симеон Сакскобурготски - имоти... ; мафиотски скандали (прегрупиране на властта в престъпните кръгове) [странно ми е как тези събития бяха част от политическата обстановка в България]
Просто факти... събития очертаващи хронологията на развитието на една малка държава като нашата.
цитирай
7. viki02 - Анонимко
12.07.2006 02:05
Това тълпата, простолюдието идва да ти каже, че изразните ти средства говорят за нивото ти на интелект. ВИсокото самочувствие винаги е израз на низките страсти. И защо трябва някой да те "оправя"?
Ако ми декларира откъде взе костов парите за имотите си, ще те поздравя, защитнико! ЗАТОВА НЕ СА НЕГОВИ! КРАДЕНИ СА. И земите в Драгалевци и изнесените пословични суми, за които сме дочували. Страховити са, да. Че и за София ленд средствата са ми интересни. Е, не знам по-голямата част, но и тая е недекрарируема!!! Имагинерна , дори за простолюдие като теб! Не само за простолюдие като нас!
Клюки, предразсъдъци, хорска глупост, тълпа, простолюдие......ВИЖДА СЕ, ОБИЧАШ ХОРАТА.
А събитията ти са от фантастичния роман, който ще издам. НЕ само медиците бяха обречени от КОстов, но и пенсионерите на смърт и социално слабите на смърт. Герой! Намалява разходите на страната, чрез смърт! "Да мрат"-чувала съм да казва. Трябват им територии, не хора. НА кого?
Грях спрямо човешкия род е да премълчаваш постъпките на царя в СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА. Аз дори и затова го уважавам, защото премахна смехотворната действителност, според която след развода на бащата се дават детски, освен, че не плаща издръжка. При Костов я намалиха издръжката от 10 до 39 лева за дете. Около 15 лева. "Да мрат!" ДА живее КОмандира! Шест години настоявах да спрат да дават на бащата детски след развода, СМЕШНО Е, и тъжно. Само обещания. И при ПЕтър Стоянов съм ходила, и кореспонденцията пазя. НО НЕ! На ЦАРЯ му трябваха два месеца! на власт , и вече този закон беше коригиран! Издръжката двойно вдигната, детските двойно вдигнати. И много други социални дейности! Той е добър човек! Съчувства. Така спаси много животи, които тихо си отиват от мизерия. Особено по времето на Костов редовна имаше бебета , изхвърлени в кошовете за боклук, от немотия. ЗАщото КОмандира не иска социално слаби! Той е бобаит! Мъни, мъни.
Действителността е убийствено жестока и си я правим ние. Като си лансираме насилниците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: geo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2619679
Постинги: 190
Коментари: 768
Гласове: 1921