Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2008 17:44 - Отново в радио ефира
Автор: geo Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7165 Коментари: 6 Гласове:
0



Мина година и половина от първото ми появяване в радио ефира и дойде време да повторя. Този път радиото е Хоризонт, предаването е Хоризонт до обяд, а темата: пазаруването онлайн.

Поканата получих едва вчера наобяд, изневиделица, няма и 10 дни след пускането на Izgodnobg.com. Приех веднага, защото това беше възможност да работя за каузата на пазаруването по интернет.

Самото интервю беше днес, от 10 и 40 и продължи около 20 минути, с включена една анкета и едно музикално изпълнение. Иначе казано - с малко не ми стигна времето за всичко, което бях намислил да засегна. Екипът на предаването е много готин и като цяло бяха подготвени по темата с добра информация и добри въпроси. На тръгване успях да си забравя чадъра и така се доказах като разсеян гийк, а благодарение на заглушителите в района си поръчах без да искам две таксита да ме вземат...

След като изслушах интервюто мисля, че като цяло се получи добре, макар аз лично да искам още от себе си. Ако искате да го чуете и вие и евентуално да дадете оценка - свалете оттук запис в mp3 формат.


Тагове:   Отново,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Добре
03.12.2008 19:31
Слушах го и много се изненадах от темата. Чудех се как си успял да ги купиш, а пък те теб били поканили. Интересно беше, но си личеше голяма притеснения. Мисълта ти не вървеше много гладко, сякаш се опитваш да кажеш много неща за една секунда, че даже на някой места заекна.


Похвално, че радиото започна малко да се осръвеняменява, още повече, след като преди два дни глодиха "Неделя 150" за угодничество към правителството и изкривяване на информация.


Следващия път не бъди притеснен, а спокоен и ще бъде много по-добре и изгодно ;-)
цитирай
2. geo - :-)
03.12.2008 19:42
Много съм съгласен с критиката - това са минусите, които и аз си отчитам - сега си слушам за пореден път записа. Наистина се опитвах да кажа много неща за една секунда.

Иначе не съм ги купувал, за първи път ги виждам хората :-)
цитирай
3. анонимен - ;-)
03.12.2008 21:51
Ей сега го свалих и го преслушах отново. Днес мислех, че е платено, защото идва буквално броени дни след старта. А за него разбрах от Оги и Марто.


Странна аудитория е тази на БНР. Отново се засмях като чух това "знам го къде е този маркет, ама нямам време да ида до него". Малко образувание няма да им дойде зле. Иначе е голяма аудиторията почти на всякъде на работа "Хоризонт" е единствената "свирилка".


Остава само да повторя пожеланието на Оги да станеш милионер за една нощ ;-)


И не изоставяй блога, че няма кой да пише за медии толкова интересно. Означава ли това, че си напуснал Инвестор?
цитирай
4. geo - Да,
03.12.2008 22:00
напуснах още февруари - http://geo.blog.bg/viewpost.php?id=159803
цитирай
5. анонимен - Гооооляма работа си!
13.02.2009 04:40
То ти нали всеки ден купуваш и продаваш в Мрежата, та знаеш как стоят нещата. Ама те нашенските медии точно такива празни дърдорковци като теб търсят...
цитирай
6. inet - Защо пък реши
13.02.2009 16:24
че съм голяма работа :-) В смисъл - ако казваш, няма да споря, сигурно си имаш доводи, но не ги търси при мен. Иначе да, всеки ден пазарувам и продавам в мрежата, проблем?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: geo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2620053
Постинги: 190
Коментари: 768
Гласове: 1921