Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2007 13:35 - 5 неща, които не знаете за мен
Автор: geo Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5975 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 19.02.2007 13:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Получих топката от моя колега в Multilingual-Search - Nick Wilsdon, който от своя страна я е получил от David Temple и Brian Turner, които пък са я получили от други познати от SEO блоговете... Това е една от тези "игри", които ни показват колко малък е света (точно както правят сайтове като Zip.bg). В случая получих тежката задача да напиша 5 неща за себе си, които по всяка вероятност не са ви известни.

Когато започвах да мисля кои 5 неща да споделя, се видях в чудо - нищо не ми идваше наум. След като написах първите 2-3 обаче се появи нов проблем - кое от стотиците неща, минаващи ми през главата да напиша в тези 5... 

Не съм сигурен, че това са най-подходящите, но... да почваме!

1. За пъви път получих достъп до кабелен интернет (а не скапания dial-up, който едва се влачеше и прекъсваше през 2 мин.) благодарение на CashFiesta. CashFiesta е фирма, която твърди, че плаща за гледане на банери на компютъра ти. Инсталира се един софтуер, който ти показва непрекъснато разни реклами. Колкото хора привлечеш в мрежата, толкова по-големи печалби. Разбира се, всичко беше (и си е) една голяма измама, но това беше последната капка, която беше необходима за да убедя майка ми да прекараме кабела...

2. На 12 годишна възраст няколко седмици управлявах кран с товароподемност 12.5 тона. Голямо щастие и голяма отговорност. Единствения гаф беше при вдигането на един 9-тонен рулон - работниците долу не го бяха центрирали добре и при повдигането се люшна и отнесе 2 метални стълба. За мое щастие стълбовете така или иначе не вършеха никаква работа, така че не последва наказание...

3. Музикален маниак съм - обожавам музиката и всичко ми се получава по-добре на музика. Вкъщи колоните бумтят непрекъснато, а навън е трудно да бъда забелязан без mp3 плеъра си. Слушам всякакви стилове, според настроението, макар че повечето ми любими парчета са в стил техно/денс/транс/хаус/амбиънт/чилаут.

4. Обичам да бъда сред природата, особено в планината, както и да ходя с километри. Наградата обикновено е страхотната панорама от някой връх. Разбира се, всичко се фотографира и качва в албумите ми в Snimka.bg (geoprofi и geoprofii).

5. Известен съм с негостоприемността си в средите на бацилите и вирусите. Заобикалят ме от километри, а ако някой се осмели да се доближи бива подложен на глад, мъчения и геноцид! 

Толкова от мен. Реших да предам щафетата изцяло на блогери в Blog.bg: estrella
andreytcho
jones
cefulesteven
kiro

Вие сте на ход!


Тагове:   неща,   мен,


Гласувай:
0



1. estrella - Всичко вървеше добре.
19.02.2007 13:41
До последния абзац. Ще чакам Киро и Андрейчо, да се вдъхновя.
цитирай
2. timmyd - :)
19.02.2007 18:56
Какъв фотоапарат използваш?
цитирай
3. cefulesteven - Толкова добре си подбрал петте неща ...
19.02.2007 20:29
Толкова добре си подбрал петте неща които те описват, че ще трябва или дълго да мисля за да изброя пет подобни за мен или да действам интуитивно и да изброя първите пет които ми хрумнат и ще постъпя точно така. Мисля, че това е първото нещо за мен.

1. Когато се затрудня, избирам да действам интуитивно.

2. В моментът битът ми е хаос. Пълен. При всички случаи ме очакват големи промяни, а не знам какви ще са. Съграденото през последните месеци рухва тотално. С цялата ми заблуда, че мога да живея като нормален човек.
Споменах го неслучайно. Подобни изпитания при мен са перманентни. Изглежда предпочитам да живея интересно пред това да живея добре. Красиво, вместо правилно.

3. Обичам да слушам класика, хеви - метъл, ритъм енд блус.

4. Също обичам природата, дългите километри преходи. В моментът и живея сред природата. Вместо улица пред къщи имам река.
За жалост този сън няма да продължи още дълго.

5. Ценя високо самотата си. Но не толкова колкото любовта.

Вие сте:))))
цитирай
4. geo - @timmyd
19.02.2007 20:46
Kodak EasyShare LS753, 5mpix, беше от най-добрите в аматьорския клас преди 1 година, като го купувах.

@cefulesteven - благодаря за споделените 5 неща, стискам палци всичко да върви към по-добро :-)

Идеята иначе е петте неща да се пускат като публикации в блоговете, не като коментари...
цитирай
5. candysays - :)))
11.04.2007 15:28
И аз се учудих, че Стефчо тук като коментар си ги е написал 5-те неща, вместо като пост в блога си... Но той си е такъв- сам го е написал- действа интуитивно ;) Трябва и аз да взема да си ги напиша тия 5 пусти неща... Блог-маниите (или блог-инициативите) не прощават..........;-)

(извинявам се за намесата, дано не е била неуместна :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: geo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2619777
Постинги: 190
Коментари: 768
Гласове: 1921