Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2011 13:23 - Стартира най-новия ми проект - ТВ-програма.BG
Автор: geo Категория: Забавление   
Прочетен: 5905 Коментари: 1 Гласове:
3



Изключително съм горд да представя най-новото ми дигитално чедо - www.тв-програма.bg. Смятам, че това е най-ориентирания към зрителя сайт за телевизонната програма.

Уникалната опция Лична ТВ програма ви позволява да подредите собствената си програма, предаване по предаване. Така това, което искате да гледате, е лесно и бързо достъпно на едно място, спестявайки ви обикалянето на програмите на отделните телевизии. Веднъж добавено, даденото предаване ще присъства в програмата всеки път, когато има излъчване.

Освен за регулярни предавания, тази опция може да се използва и вместо бележник, в който да си записвате какво интересно ще дават по телевизията довечера, например.

Сред другите достойнства на сайта са бързия достъп до всичко, което дават по телевизията на момента (главна страница), всички предавания по тип предаване (филми, сериали, мачове...), всички излъчвания на дадено предаване за 7 дни (по всички телевизии). Търсачката за бърз достъп до програмата на предаване пък ще ви свърши работа ако ви интересува точно определено предаване.

Най-добре вижте сайта и открийте как може да ви спести време и да направи организирането на тв програмата ви по-лесно и по-удобно от всякога.

Ако ви харесва сайта, може да го "харесате" и във Facebook тук.

Разбира се, приемам всякакви коментари, забележки и предложения :-)



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. анонимен - Сайта ти е стахотен. Ще го разгледам ...
11.09.2011 13:18
Сайта ти е стахотен. Ще го разгледам подробно в къщи, защото сега съм с мобилен интернет, който е много бавен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: geo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2628135
Постинги: 190
Коментари: 768
Гласове: 1921