Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2012 20:23 - ЗА ОГРАНИЧЕНИЯТА , И ПОВЕДЕНИЕ , БЕЗ РЕГЛАМЕНТ, В BLOG.BG.
Автор: ivoki Категория: Лични дневници   
Прочетен: 801 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДНЕС КОПИРАХ ПУБЛИКУВАХ ЕДИН ПОСТ НА ДРУГ БЛОГЪР. СЛЕД КАТО МИ ПОСТАВИХА БАН НА МНОГО МЕСТА , СЕГА ЗАПОЧНАХА И ДА МЕ ТРИЯТ . СМЕШКОВЦИ НЕГРАМОТНИ.......ОТ ИСТИНАТА ЛИ ВИ Е СТРАХ? ЕТО ПАК ПОСТА, КОЙТО БЯХ КОПИРАЛ:
Когато се регистрирах тук, дълго време не знаех що е то трол. И хейтър не знаех какво е. Прочетох една статия-възхвала за „великите тролове в Блог.бг” и с учудване разбрах, че имало и тяхна организация. Дори се събирали с цел да координират действията се срещу този и онзи.
Може би най-тъпата логика за тяхното съществуване, която прочетох е щом има автори /графомани/ и личности, щяло да има хейтъри и тролове. Ще ми се да знам как определят качествата на авторите и личностите, но никой не издава тази тайна. С очите си виждам качествата на въпросните индивиди. И точно те са поели ангажимента за борба с авторите и личностите. А, недейте за в бъдеще! Тъпо е един неграмотен, незнаещ и ограничен човек да определя качествата на грамотни, знаещи и разкрепостени хора. Повече от тъпо е. Ама той не знае да пише грамотно, а се прави на литературен критик и определя един автор като графоман. Абе, аланкоолу! Нали всеки автор е започнал от някъде? А други? През живота си не са виждали фотоапарат, а анализират качествата на някой, който е дръзнал да публикува снимки.
Ако въпросните индивиди бяха насочили усилията си на въпросните тролски срещи към подобряване не личностните си качества, нямаше да свършат повече добра работа? Не, не вярвам. Това са ограничени хора, които не умеят нищо друго, освен да разрушават. Просто е. Редници, които искат да са генерали. Няма как да стане. Просто няма как. За това си губят времето.
Когато подех тази кампания, първите които рипнаха и започнаха да се подиграват, да съзират безсмислието и, се оказаха точно те. Не, не е безсмислена. Защото ще се постави една ясна граница, която мрежата размива. Разликата между агресивния некадърник и плахия интелектуалец.
Въпросните хейтъри и троловете трябваше да разберат, че не всички интелектуалци са плахи. Има и войнствено настроени, които /ах, ужас/, се нагърбиха със защитата на останалите. И си плащаме цената. Това е ясно.
Въпросните хейтъри и троловете трябва да разберат също, че ще си останат некадърни, незнаещи и неможещи. Е, освен ако не разберат истинското си място и не поработят върху себе си. Моето мнение е, че е твърде късно за това.
С това и ще завърша. Винаги ще я има тази война у нас. Войната между войнствените некадърници и знаещите и можещите.
На моите познати и приятели ще се извиня, че слязох до нивото на междуличностните конфликти. Животът ме е научил, че ако не фраснеш некадърния простак по главата, той няма да разбере, че е некадърен простак.
Няма как гаров хамалин да разбере любовна лирика или маслен портрет. За да го направи, трябва да излезе от кръчмата и да прочете книжка или да отиде на изложба.
Толкова от мене. За сега. Ще мълча от 24 май до 6 юни 2012 г.  
В предния ми пост, под № 5 се кипри следния  показателен коментар:

5. анонимен - Ти нали нямаше да пишеш ма свиньоооооо? 14:20

alllyalllyallly написа:
Изтриха те, защото психиатъра не се хареса на снимката:)
  уууууууу дърта смарадлива гнус
Това е стереотипен коментар, който се публикува винаги анонимно и с един и същи текст. Аз ли трябва да го огранича или някой друг? Всъщност, какво заслужава този генератор на трафик?





Гласувай:
8



1. ivoki - НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, КОЙ БИ ГЛАСУВАЛ Н...
20.11.2012 11:22
НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, КОЙ БИ ГЛАСУВАЛ НЕГАТИВНО? :-))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivoki
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3820580
Постинги: 2782
Коментари: 3628
Гласове: 10173
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930