Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2006 21:49 - Нецензурно: БГ Уеб
Автор: geo Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3064 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
или "Как да ползваме Google, за да научим предпочитани нецензурирани фрази в родния интернет".

"Мамка му" - най-често срещаната псувня  - в цели 64 700 страници. Според Google най-популярни са комбинациите "Мамка му и мързел!", "Мамка му и прасе!", "Чупи се мамка му", изненадващото "Мамка му и Трабант!" и не толкова изненадващото "Мамка му и дупки!" (Бойкоооо, четеш ли, Бойкоооо).

Интересно попадение е "Мамка му - помагайте!". Според мен това е едно от популярните заглавия в редица БГ форуми, макар че по-често се перифразира на "HELP!!!".

"Мамка му и маймуна!" също е любопитен екземпляр.

"Мамка му! Понеделник" е много подходящо тъкмо за днес :-).

Интересен съвет, на който попаднах е "Казвай направо: Мамка му!, и никой няма да те закача." Съветът е даден от Йордан Радичков в произведението му "Давидко".

Модерните гении на поетичната мисъл, музикантите от Хиподил, също не остават по-назад със "Мамка му да се не види шибани хемороиди!" от песента им Мони и Домчил).

"Кой е, мамка му?" - това сигурно са питали трите прасенца, докато вълкът е тропал на вратата на къщичката му. В нецензурирания вариант на приказката.

"Мамка им интригантска!" - тук вариациите са доста.

"Мамка му, изгубих си пръстена!" - вероятно е била репликата на Ам Гъл в момента, когато е загубил прословутия Пръстен. Разбира се, преди да го цензурират.

"Колко съм прав, мамка му!", е възкликнал anonymous в някой още по-анонимен форум. И дотук мисля да спра. Това беше само от резултатите на Google. Без да се отварят сайтовете. Пробвайте и вие, и не забравяйте да споделите резултатите си с нас :-)

А ако случайно питате "Защо бе, мамка му?" - разбира се, за да се посмеем и ние! И това е защото "Всеки греда сеир и тва е, мамка му!" ;-)


Тагове:   Нецензурно,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: geo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2629602
Постинги: 190
Коментари: 768
Гласове: 1921