Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2013 03:23 - Brainwashed
Автор: lay Категория: Други   
Прочетен: 407 Коментари: 0 Гласове:
2



 Ама то било много добре. Рай на Земята, развития социализъм.
За по-сигурно вдигнали стена, да спрат оня голотор от Запад.
А там мор. От банани. Имало едно време  тука евтини кебапчета от месо, сръбско и нафтата текла като вода. То тва е най-важното, кебапчетата. А, че не могло да се пътува, че в Белене живи хора са хвърляни на прасетата за нищо, че преподаватели са докладвали студентите където трябва, че изборите се печелели с 99%, тва са глупости.
То всичко дет не е кебапче, все е глупост. На майка ми класа навремето, сменявали се през пет минути  като дневални и плакали пред портрета на Сталин, а нас ни заведоха в първи клас  да гледаме трупа на другаря димитров. Даскалите от оная характеристика, разбираш ли.
Само датите и труповете са сменени.
Сега, агент от шесто управление на дс, отговаря за компенсации на  роднините на жервите на комунизъма. Или нещо подобно, гнус ме е да го чета пак. Не знам, има ли по-голяма перверзия.
Питам аз и отговор не искам. Има, има, има едно книжле с разказчета, колимски, там е дъното. Синждира си иде, козата я няма. Разправяха ни в отделенията как тавариш ленин е давал указания за великата октмврийска революция, пишейки от ареста писмо с мляко, да не го разконспирират.
Ама кво мляко, негово ли, овче ли, комбинация от двете ли,  тва е загадка за поколенията.
А, че само в Украйна, където и тогава, като и  сега реколтата от житото е стигала за всички, благодарение на тоя, и подобни чичковци са умрели от глад милиони хора, а, че в Русия, един си Господ знае(евентуално) колко десетки милиони са измрели по гулаг, тва са глупости. Ти му приказваш, то си знае неговата, гледа и мълчи като теле. То като няма и кебапчета, тогава чак подава гънката сигнал, 
че нещо не е в ред, ама пак си мълчи то, да не се прецака, друг да се прецака.
Електората.




 


Тагове:   електорат,


Гласувай:
2




Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: lay
Категория: Други
Прочетен: 5812
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930