Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: sglobiaemikashti
Категория: Бизнес
Прочетен: 101305
Постинги: 25
Коментари: 4
Гласове: 18
Архив
Постинг
11.04.2012 10:04 - Сглобяеми къщи – ниски цени и високо качество
Автор: sglobiaemikashti Категория: Бизнес   
Прочетен: 6178 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 23.12.2012 14:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Сред многото добри страни на тия къщи е времето за издигане – обикновено от три месеца до половин година. Това определено намалява финансите за работници в пъти и рязко намалява цената на готовия продукт – новото ви жилище. Сглобяеми къщи се произвеждат изцяло във фабрики. Така огромна част от изработката се автоматизира и извършва на автоматизирани конвеири, намалява се ръчния труд и респективно цената на крайния продукт.

image

Висок контрол на качеството
Друго от предимствата на този тип сгради е, че те преминават не само през една, а през три проверки за качество по време на построяването и сглобяването им. Всеки един от модулите преминава пълна проверка преди да напусне конвеира. Следва нова проверка на качеството от независим орган преди модула да бъде транспортиран до площадката за асемблиране. И последно, напълно готовата къща се изпитва от местния орган по строителен контрол.

По-кратки периоди за построяване
Когато частите на модулните постройки се донасят на мястото за сглобяване, те се доставят с предварително инсталирани електро-, ВиК и канал за отпадъчни води. Не само това, но и стъклопакетите, вратите и дори мебелите са вече приготвени в завода, както и почти всички довършителни работи – тавани, стени, под. Само трябва да имате вече излята бетонна основа на площадката. Сглобяването може да бъде извършено от малоброен екип за кратко време. Не се налага в къщата ви да влизат един след друг всякакви майстори, да чупите нерви и пари с тях. Обикновената и лесна инсталация е друго огромно предимство на този тип сглобяеми сгради.

Друг плюс, обуславящ ниска стойност на сглобяемите сгради е ходът на построяване на всички модули във завода – почти без излишъци и отпадъци, които иначе са доста обичайни за стандартните методи на строене. Ето пример – всички знаем за дървени материале използвани на строежите за кофражи, части от плоскости от фасадна облицовка и натрушени стъкла. Всичко това е изчислявано в цената и се пише на сметката на клиента.

Тъй като модулите за сглобяеми постройки се изработват на конвеир, различните компоненти са прецизно изрязани, с минимален отпадъчен материал. Високо ефикасните производствени методи са голямо предимство при определянето на продажната стойност на тези сгради.

Ниски цени, построявани в кратки периоди и тройно изпитвани за качествено изпълнение – сглобяемите постройки имат много предимства пред стандартните сгради. sorce




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!